A fi autentic – „despre Prezență și Dragoste”

Seara de 22 ianuarie a fost cu adevărat autentică.

Ne-am întâlnit cu cei care au primit chemarea de a veni și au plecat cunoscându-se mai bine pe Sine.

A fost o seară în care fiecare dintre participanți și-a arătat cât de mare este dorința lor de a se cunoaște pe sine, de a ieși din mental și a merge spre interior, doar pentru a găsi acolo versiunea proprie de peste ani.

Ca să folosesc o expresie din coaching, subconștientul lucrează între sesiuni. Așa că, vă pot spune că al meu a fost foarte ocupat până seara târziu, iar de dimineață m-am trezit cu imaginea clară a scopului pe care l-am setat în timpul workshop-ului și am încheiat cu decizii.

Pentru o experiență atât de profundă, din respect pentru participanți, de data aceasta, evenimentul nu a fost filmat sau fotografiat.

Cum îți dorești să fii peste 10 ani? Dar săptămâna viitoare?

Ce anume ai avea nevoie să se întâmple ca să îți aducă acea împlinire de care ai nevoie?

Din însemnările unui participant din prima zi după eveniment:

“Mi-am reamintit ceea ce se pare că am cam uitat: să nu uit niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se transformă în ani… însă puterea interioară şi determinarea nu au vârstă.

Dincolo de orice punct de sosire este unul de plecare. Dincolo de orice reuşită este o altă încercare. Cât timp trăieşti, simte-te viu. Dacă ţi-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp… mergi mai departe atunci când toţi se aşteaptă să renunţi.

Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca în loc de milă să impui respect.

„Când nu mai poți să alergi, ia-o la trap. Când nu poţi nici asta, ia-o la pas. Când nu poţi să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată.” Aceste citate din Maica Tereza sunt mai actuale ca oricând în sufletul meu.

A doua zi după workshop-ul „A fi autentic”

Scriu toate defectele, pe care le știu și pe care cred ceilalți că le am, chiar dacă-i consider mincinoşi. Încep cu greu… să le asum pe toate, toate… 
În afară de acestea, nu este nimic în neregulă cu a fi prost şi urât (ha ha ha). Deci, îmi recunosc greşelile şi mă opresc să le mai etichetez – greşeli sau defecte. Acum, am nevoie să-mi depășesc sensibilitatea narcisistică.

„Ceea ce rezistă, persistă.”

Poți să îți dorești să-i ierți pe alţii – însă se va întâmpla doar atunci când reușești tu însuți să te ierți şi să te accepți. Să fii smerit ar fi de mare ajutor aici. Așa îți dai seama că mintea este limitată şi incapabilă să vadă sau să înțeleagă toate împrejurările în orice eveniment…

Care a fost și speaker (în a doua parte a evenimentului cu toții, fără excepție am făcut acest exercițiu de conectare, inclusiv Elena Capruciu ☺)

Pentru donația de cărți pentru bibliotecile școlare – colecta este deschisă până în Mai 2019, așa că, vă invităm în continuare să participați!

Mulțumesc tuturor și mulțumesc speaker-ului nostru, Elena Capruciu, pentru ceea ce ne-a dăruit pentru „fiecare zi și noapte din viața noastră”!

Continuăm călătoria de dezvoltare personală și vă așteptăm la următorul eveniment din 25 Februarie 2019.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *