Asociația AMURTEL

AMURTEL este o organizație ce oferă ajutor, speranță și sprijin oamenilor vulnerabili, aflați în situații sociale și economice nefavorabile, precum și celor care vor să depășească mai ușor provocările vieții.

Ne-am dedicat toată energia pentru a crea un mediu sigur și propice tuturor copiilor și tinerilor pe care îi avem în îngrijire. Este, însă, o provocare foarte mare! Depindem în mare măsură de sprijinul unei comunități de sponsori și voluntari dedicați, iar dumneavoastră puteți fi unul dintre ei, implicându-vă în susținerea acestei cauze! Donația dumneavoastră contează! Avem nevoie de acordul dumneavoastră pentru existența apartamentului social, unde tinerii defavorizați vor avea oportunitatea de a se dezvolta și de a deveni oameni responsabili.

Proiectele organizației noastre sunt:

  • Familia AMURTEL, prin care oferim copiilor din sistem protecție socială și siguranță, hrană și adăpost, pentru a se dezvolta cât mai armonios într-un mediu plin de iubire.
  • Apartamentul Social VISTARA, care are ca scop ghidarea tinerilor defavorizați și integrarea socio-profesională a acestora, pentru a construi membrii responsabili ai comunității.
  • Educația Neoumanistă, care dorește trezirea compasiunii, curiozității, dar și a  creativității copiilor, în cadrul „Grădiniței Răsărit” și a centrului de zi din Pănătău.
  • Grădina Bio AMURTEL, prin care furnizăm legume bio oamenilor implicați în proiectele noastre, dar și pentru alți 35 de abonați din București.

Pentru a sprijini un copil defavorizat, o poți face printr-o donație, accesând: http://amurtel.ro/donate-now/.

Pentru mai multe informații, accesează: http://amurtel.ro/.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *