Ce este Coaching-ul?

Gândește-te unde te afli în viața ta pe o scară de la 1 la 10, unde 10 înseamnă că ai avea tot ceea ce îți dorești, iar 1, unde lipsurile sunt mult mai multe decât ceea ce ai!

Acum, gândește-te cum ar fi să ai o viață de nota 10… Să nu lipsească nimic, să ai acea energie care să te ajute să începi proiecte noi, să termini tot ce ți-ai propus pentru ziua de mâine, să ai o slujbă unde mergi cu plăcere, să îți faci vacanța pe care ți-o dorești de câțiva ani, să găsești partenerul care să te completeze, să ai o viață împlinită ca părinte și ca partener. Dar mai ales, să fii în armonie cu TINE.

Coaching-ul profesionist este metoda care poate răspunde nevoilor tale cele mai profunde prin soluționarea dilemelor cu care te confrunți în oricare dintre dimensiunile Vieții Tale.

Și dacă totuși mai ai îndoieli, vreau să știi că această ramură de dezvoltare are cea mai mare creștere după industria de IT, și asta fiindcă funcționează și generează creștere continuă.

La început, coaching-ul a devenit popular pe partea de business fiind văzut ca o investiție, fiindcă banii aduc bani.

Așadar, te provoc să te gândești la tine ca la un business, iar la viața ta, ca la un plan de afaceri.

Statisticile spun că, la nivel de coaching de business, un procent mai mare de 70% dintre clienți ajung să lucreze mai degrabă pe rezolvarea conflictelor interne, decât pe soluții pentru business, deblocând astfel comunicarea și generând implicit îmbunătățiri pe toate nivelurile. Astfel, performanța crește INEVITABIL.

Există sentimente minunate pe care nu știi că încă nu îți dai voie să le trăiești, fiindcă nu ai găsit cea mai bună metodă de a reuși să aduci în viața ta ceea ce ai nevoie.

“Oamenii se urăsc pentru că se tem, se tem pentru că nu se cunosc și nu se cunosc pentru că nu se comunică.” – Martin Luther King

Te mai provoc încă odată, să te intrebi: Ce mă împiedică să am toate acestea?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *