Credințele Limitative, o Enigmă

Vă este familiar termenul? Dacă da, atunci săriți la sfârșitul articolului… sau nu?
Credințe limitative – le-am cunoscut după numele ăsta, prima oară la coaching, fiind una dintre cele mai recurente întrebări și sună așa: cum lucrezi credințele limitative în sesiunea de coaching?
Răspunsurile nu veneau vreodată punctual, pentru că, de fiecare dată informațiile erau raportate la client, și cum fiecare este diferit, fiecare coach gestionează clientul cum este potrivit la momentul respectiv.
Asta în sine, era pentru mine o Enigmă.

Odată cu practica, am migrat de la a fi o persoană cu dorința aprigă de înțelegere a universului înconjurător, la un coach care are că prim client pe sine, astfel, coaching-ul a devenit pentru mine un stil de viață
Puterea gândului meu, intenția, a început să capete formă, și unde nu știam ce sunt acelea, au început să se arate.
De fiecare dată când mă găseam în dificultatea de a acceptă ceva, știam că poate fi o credință care mă limitează, nu mă opream acolo, ci mergeam mai departe să aflu de ce-ul care mă ține pe loc.
Ajungeam așa, la Momentul Adevărului – este acest De Ce”, important pentru mine acum? Ce îmi aduce bun, sau rău…?
Răspunsul, oricare ar fi fost acela, îl puteam analiza conștient și trage o concluzie proprie despre sensul pe care l-ar fi avut în viața mea, limitativ sau nu?

“Probabil cea mai timpurie formă a motivației este curiozitatea. Etapa inițială a curiozității poate fi interpretată ca un comportament instinctual, transmis genetic. Ulterior, curiozitatea poate deveni conștientizată, ca o motivație dobândită prin educație, exprimată prin dorința de cunoaștere.”

Ajută să simt această profunzime și am încredere în proces.
Credințele limitative, conștientizate și analizate sunt mesaje ascunse care te ajută să evoluezi!

Tu cunoști de ce-urile care te împiedică să ai viața pe care ti-o dorești?
Eu te pot ajuta să le identifici,să folosești energia lor și să le transformi în ceva care să te susțină în proiectele tale!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *