Experiența mea, 

Obiectivele tale, 

Strategia ta!

Mai bine de 15 ani am ajutat profesioniștii să își împlinească adevăratele lor nevoi, prin strategii de achiziții internaționale. Acum fac asta ca Strateg Personal și Leadership Coach.

Eu te pot ajuta să descoperi Ce și Cum să faci pentru ca visul tău să devină realitate. Conectează nevoile tale chiar azi la valorile și stilul tău de viață.

Sunt aici pentru a crea o ”bulă” de spațiu și timp pentru tine. Te voi încuraja să explorezi toate posibilitățile în conversații lipsite de judecată. Așa, vei descoperi cum să spargi barierele care te țin pe loc.

Chiar dacă simți că îți ”fuge pământul de sub picioare”, eu te însoțesc în proces. În afara confortului călduț, vei descoperi o lume de oportunități la îndemâna ta!

Imaginează-ți cum ar fi să îți canalizezi energia și banii doar în direcțiile care îți aduc cele mai mari satisfacții?

proffesional coach & leadership strategist

Povestea mea

Sunt Cristinacoach profesionist, membru al Asociației Romane de Coaching, Strateg Personal și Leadership Coach.

Comunicarea și dezbaterile sunt pasiunile mele, iar întrebările vin din urmă.

”Ce pot să fac eu mai bine?”
”Ce avem noi nevoie, cu adevărat?”
”Care sunt acțiunile care vor aduce cele mai bune rezultatele?
”Cum integrez stilul meu de lucru în echipă?”

În cariera mea din corporație am ajutat profesioniștii să primească ceea ce aveau nevoie și să obțină rezultate răspunzând la aceste întrebări esențiale.

Astăzi, prin coaching, combin în mod intuitiv, empatic și optimist principiile de Life și Business Coaching. Adaug abilitățile de consilier de dezvoltare personală și ArtConsiliere, plecând chiar de la modelul personal.

Profesez convinsă că, pentru a avea o viață împlinită și o carieră de succes este nevoie să ne cunoaștem mai întâi pe noi. Când reușim să creăm un pod între cine suntem și cine vrem să fim, dezvoltarea devine autentică și oamenii fericiți.

curs descopera cine vei fi maine

Eu și coaching-ul

Am cunoscut coachingul la 36 de ani. Devenisem mamă de două ori și făcusem în 4 ani mai multe schimbări decât în toată viața mea, pe unele le-am ales, altele m-au ales pe mine. Lucram într-o multinațională, ca achizitor pentru 8 fabrici din Europa și Africa. Când, în 2016, m-a sunat o prietenă și m-a invitat la o incursiune de o zi în lumea coachingului. Am primit răsunsuri la întrebările care mă ardeau cel mai tare:

”Cum să devin mama care doream să fiu pentru copii mei?”

”Ce înseamnă work-life balance pentru mine?” 

Răspunsurile

După acea sesiune răspunsurile au început să vină în cascade fiindcă lucrurile s-au schimbat pentru mine chiar de a doua zi. Cu fiecare sesiune de coaching îmi defineam din ce în ce mai bine repere noi, descopeream valori noi ca părinte, am învățat ce înseamnă limite sănătoase și am început să le implementez în viața mea.

Relațiile mele cu ceilalți s-au transformat, dar mai ales relația cu mine însămi. Pe parcursul formarii mele de coach am primit răspunsuri la întrebările formulate cu mult timp înainte, iar multe dintre ele le-am aflat odată cu decizia de a deveni coach, mentor și trainer colegilor pentru care fusesem reprezentant timp de 6 ani. I-am ajutat să își definească valorile, să evalueze realitatea ca observatori și să își facă planuri de acțiuni care să îi ducă mai aproape de țelurile lor personale și profesionale.

Viața viaCoaching

În 2018 am dat viață unui vis numit Viața viaCoaching. Îmi doream să construiesc o comunitate de profesioniști, să devenim o voce care să ajute oamenii să afle răspunsuri la cele mai dificile întrebări. Timpul m-a învățat că nu există eșecuri, ci doar alegeri și experiențe.

Am făcut cunoștință cu pierderea din fragedă copilărie, când poveștile au amuțit odată cu plecarea bunicului meu. Am căutat sens prin file de poveste întreaga mea copilărie. Apoi am început să ascult și mi-am dorit să văd lumea ca să înțeleg mai bine sensul ei.

M-am născut curioasă și cu o rezervă impresionantă de întrebări, de acolo și pasiunea pentru cunoaștere. Coaching-ul a fost cel care, pentru prima oară măa condus către intrebări. Eu cunosc viața via-coaching.

Viața ca o călătorie

 Când eram mică, mergeam cu mocănița prin munți. Am crescut și îmi doream mult să mai călătoresc așa.

În liceu mi-am dorit  să fac devin ghid turistic, în schimb, m-a trimis la înspre cifre din lipsa câtorva sutimi. Atunci am aflat pentru prima oară că dacă vrei, poți învăța să îți placă ceea ce faci.

Mai târziu am ales ingineria economică unde am intrat în Politehnică cu 6 și am ieșit cu 10. Mai determinată ca oricând sa îmi urmez drumul meu, aveam dovada că ”Dacă vreau, pot!”

… uneori îmi mai aduc aminte și acum de recomandarea dirigintei din gimnaziu – ”O școală de meserii… ”. Acum, mă gândesc la ea cu ceva ce a devenit compasiune… ea nu mă cunoștea; iar la mama mea cu admirație – ea a avut încredere în mine și în dorința mea de a reuși.

Crezul meu

Unul din atributele mele cheie este reziliența.

Cred cu tărie că încrederea în sine te poartă exact acolo unde îți dorești să fii și nu acolo unde cred alții că îți este locul.

Acest crez m-a împuternicit și mi-a dat abilitatea de a lucra în mediu internațional cu VIPs, directori de companii, manageri, team leaderi și colegi cu rezultate în interacțiuni offline dar mai ales online, individual sau în echipe.

Eu cred în puterea omului de a găsi soluții la orice problemă.

Alege astăzi să găsești soluțiile cele mai bune pentru tine!

Transformă și tu: Confuzia în Claritate, Indecizia în Decizii corecte & rapide, Inerția profesională într-o Strategie clară și un Plan de dezvoltare în acord cu propriile tale, valori apasă butonul portocaliu și hai să începem de acolo

Alege azi, mai mult pentru tine!

Armonia și nașterea unei pasiuni

Dezvoltarea mea ca profesionist este dublată de lucrul în echipa de acasă unde fiecare moment are sens.

I & II

Întăi am fost eu, apoi a fost soțul meu Gabi, căruia în ultima perioadă îmi place să îi spun Gabriel.
Deși uneori îl pierd printre cuvinte, el mă susține necondiționat și mă ajută să învăț despre viață prin felul lui de a fi. El a fost primul meu mentor și datorită lui am învățat despre răbdare.

III

A treia adiție la echipă este Alexandru, Alex pentru noi, George pentru colegii de la școală. Un băiețel cu ochii migdalați a căror privire pătrunde până în adâncul
sufletului și care nu stă locului nici o secundă. Când nu construiește din LEGO tot felul de lucruri, se joacă sau stă de vorbă cu mine despre ce este important în viață – acestea sunt momentele mele preferate.


El este cel mai mare susținător al meu și crede că și tata ar trebui să facă coaching. Nu de alta, însă când eu am început călătoria mea de integrare a transformării personale și plecam la cursuri, evenimente sau seminarii de coaching îi spuneam că merg să învăț să îl iubesc așa cum are el nevoie și constatăm îmreună ca au fost bine investite.

IV

Iar ultima și cea care mă scoate maxim din zona mea de confort încă de când a venit pe lume este Diana, fetița noastră. Cea mai fidelă oglindă a mea. Delicată și cochetă, mi-a arătat partea din mine pe care o uitasem. Cea de vulnerabilitate, blândețe și frumusețe. Am pornit cu mari provocări, însă am ajuns într-un punct în care cred că învățam una de la cealaltă 50/50.

Fiecare membru al echipei mele participă la ceea ce construim noi – ARMONIA.

 

Odată cu extinderea familiei noastre de doi, și-au făcut loc pe lângă copii și pasiuni adevărate care ne transformă în fiecare zi.

Pasiuni de oameni mari

Pasiunea lui Gabriel pentru fotografie ne-a făcut pe toți să vedem câtă frumusețe ne înconjoară fără să mergem prea departe. Prin proiectele lui fotografice am descoperit că păsările din jurul meu nu sunt toate gri (așa cum le vedeam eu de la distanță) și am tradus asta metaforic în viața mea.

Când intrasem în burn-out ca mamă de doi, perfecționistă din fire auzeam neîncetat că îmi trebuie un hobby.

Tot căutând, pasiunea mea pentru cunoaștere m-a condus mai aproape de oameni și m-a făcut să îmi doresc să dau mai departe din ceea ce am învățat eu. 

Să îi ajut pe cei care caută armonia că frumusețea este la tot pasul, iar cu motivația corectă, pot vedea ”multitudinea de nuanțe colorate”.

INSPIRațional

InspiRațional – blog este expresia experiențelor care dau valoare vieții mele.

Scriu cu bucurie despre provocările vieții de natură personală și profesională inspirându-mă din situațiile cu care ne confruntăm în fiecare zi și cărora eu le-am găsit sens trecându-le prin sita experienței de a găsi răspunsuri.

Mesajele sunt în special pentru cei care se simt neînțeleși, cei care încă mai caută modul cel mai potrivit de a intra în dialog și de a menține relațiile care le aduc mulțumire sufletească.

Îmi doresc să inspir prin rațiune femeile și bărbații activi care vor să simtă acel DE CE pentru care viața merită trăită frumos.

În cazul în care nu ai găsit ceva să ți se potrivească, mă poți contacta pe email și îți voi răspunde în maxim 48 de ore.

Dacă dorești să primești în inbox cele mai bune 5 Articole pe care le-am scris, completează adresa de email și fii la curent cu noutățile.

*Sunt de acord cu politica de confidentialitate a site-ului.