Drumul meu si coaching-ul

Drumul meu și Coaching-ul

Drumul meu și Coaching-ul


În Drumul meu, mi-a fost dat să arunc o privire în lumea coaching-ului și nu m-am putut opri acolo. Am dorit să aflu și mai multe, cât mai multe despre acest concept care te ajută să descoperi viața ascultând, când, până atunci, îmi petrecusem viață întrebând.

Așa că, acum, sunt în formare pentru a deveni coach cu acte în regulă, iar practica mi-a arătat din belșug cât de multe pot învăța despre mine și despre viață, ascultând și sprijinind pe cineva în călătoria sa de autodescoperire.

În postura mea de coach, îmi sprijin clientul să își descopere partea nevăzută a sinelui, acolo va descoperi potențialul său creator, iar acesta, odată atins, tot ceea ce cunoștea, se transformă miraculos în resurse pe care nu știa că le are.

Este un privilegiu să fiu martoră acestor transformări unice ale fiecărui client și ador fiecare moment.

Seneca spunea „Uneori, chiar și să trăiești e un act de curaj.”

Eu găsesc bucurie și împlinire în a ajuta oamenii să își descopere acel curaj primordial, care deschide o viață plină de oportunități.

Am studiat Contabilitatea, sunt Inginer și lucrez în Achiziții într-o companie multinațională. Cariera mea de business, depășește 13 ani de căutări, formări de top și realizări, însă cea mai importantă dintre toate este formarea propriei mele persoane.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *