A fi autentic – despre Prezență și Dragoste

Data: 22/01/2019
Ora: 18:30 - 21:30Cel de-al treilea eveniment organizat de Viața ViaCoaching dorește să aducă o schimbare în felul în care percepem dragostea. Acest eveniment vine în completarea evenimentului anterior, în care am descoperit ce semnificații poartă Recunoștința.

♦ Speaker: Elena Căpruciu
♦ Organizator: Viața ViaCoaching
♦ Sponsor: Artemis Optic

Vrem să împărtășim cu voi inspirația pe care o aduce cartea lui Carlos L’Abbate, „About Presence – A journey into ourselves”.

Când vorbește despre dragoste, el spune că „…nu este ceva ușor de observat. Este nevoie de mult curaj pentru a vedea că motivul pentru care <<iubim>> pe altcineva (am pus dragoste în ghilimele, deoarece dragostea despre care vorbesc nu este dragoste reală, ci dragostea pe care majoritatea oamenilor o consideră astfel) este pentru că simțim ceva care lipsește în noi înșine și sperăm, că prin găsirea altcuiva, ne vom simți din nou compleți).”

De data aceasta, ne va călăuzi, pentru o oră și jumătate, Elena Căpruciu – Fondator al Școlii de Coaching Clear Mind Coaching School și Master Coach for Life & Business la „Dreams Come TRUE”.

Am cunoscut-o pe Elena pentru prima oară ca Master Coach – Facilitator în Grupul de Supervizare pentru Coaching din școala unde am studiat. Sesiunile supervizate de ea m-au călăuzit inclusiv pe calea dezvoltării personale și au adus altă viziune asupra a ceea ce numeam Resurse până atunci.

Într-un cadru marcat de respect, determinare și bunăvoință, am explorat, prin coaching, laturi recunoscute ale propriei mele minți și am descoperit resurse pe care nu le accesasem până atunci.

În cadrul acțiunii noastre caritabile din ianuarie, vom primi donații în cărți sau bani pentru Proiectul Asociației WE Grow prezentat în noiembrie. Pentru mai multe detalii, apăsați aici:

https://cristinastancovici.ro/asociatia-we-grow-asociatia-educatiei-cu-stil/  

P.S. Dacă aveți un „tovarăș de drum” și o carte să vă însoțească în această călătorie, veți primi o surpriză din partea echipei noastre.

!! Numărul de locuri este limitat.

► Taxă de participare: 50 LEI

► Donație recomandată: 20 LEI

 
Dacă nu ai reușit să fii prezent/ă la evenimentul nostru, poți vedea subiectele discutate, accesând linkul următor! → A fi autentic – „despre Prezență și Dragoste”

Galerie foto Eveniment