Storytelling

Fii propriul ambasador prin Storytelling

Data: 06/11/2019
Ora: 18:30 - 20:30


Storytelling

 

Fii propriul ambasador prin Storytelling – modă sau necesitate?

  • Speaker : Iulia Ivanov

  • Organizatori: Viața ViaCoaching & Asociația Happy Moms

Storytelling-ul este o modă, dar și o modalitate de a transmite mesaje autentice și clare.

Iulia Ivanov este un om inspirat, lector de public speaking și storytelling al Fundaţiei Calea Victoriei din București și pasionată de oameni, adoră să spună povești, să vorbească în public și să-i învețe și pe alții cum să o facă.

Dacă simți ca povestii tale ii mai trebuie putina sare sau piper, te invităm cu mare drag să ni te alături miercuri, 6 noiembrie 2019, ora 18:30 la SanThe Fitoceainarie, Calea Mosilor 35, București.

Mai jos vei găsi și câteva beneficii pentru care să te alături nouă într-o seară de început de noiembrie, lângă o cană de ceai și povești:

  1. Vei învăța cum să folosești storytelling-ul ca să fii ambasadorul tău cel mai important;
  2. Vei afla care sunt ingredientele unei personalități autentice;
  3. Vei învăța cum să îți șlefuiești prezentarea personală și profesională;
  4. Vei fi inspirată de poveștile celor din jurul nostru, o comunitate de doamne și domnișoare însuflețite de evoluție personală și profesională.

Daca totuși nu ai văzut-o vreodată pe Iulia, te invit să o urmărești într-un speech TEDx despre “Catalizatori în dezvoltarea carierei” https://youtu.be/2HVCQIcvzaw

Evenimentul nostru este despre conectare personală dar și networking, așadar vă propunem ca în introducere să vă promovați business-ul folosind ceva reprezentativ.

Iar pentru că seara de învățare și promovare să fie completă avem pentru voi și o SURPRIZA– o tombolă!

Știm deja că testarea este mai valoroasă decât cuvintele, așa că, după ce vom învăța să spunem povești, vă invit să introduceți în tombolă ceea ce ați adus cu voi, astfel câștigătoarele, se vor delecta cu produsele sau serviciile pe care le promovați și de ce nu, vor deveni cliente fidele ?.

Despre organizatori:

Cristina N. Stancovici – Leadership Coach fondator al proiectului Viața viaCoaching cu scopul de a da mai departe beneficiile coaching-ului și a face din principiile lui un mod de viață reprezintă în București Asociația Non Profit Happy Moms. Află mai multe: Interviu cu Cristina Stancovici, pentru Happy Moms

Asociația Non Profit Happy Moms – înființată de Dana Lupșa cu scopul de a sprijini dezvoltarea armonioasă și sănătoasă în plan personal și profesional a femeilor, mamelor, copiilor și tinerilor, a familiei în general, prin proiecte educaționale în domeniile antreprenoriat și financiar.

 

Tabăra de educație non-formală este doar unul dintre aceste proiecte.

De 4 ani, mai bine de 40 de copii din familii defavorizate merg în tabără timp de o săptămâna unde participă la ateliere precum:

  • Educație non-formală – dezvoltând abilități în domeniul picturii, fotografiei, îndemânare;
  • Ateliere tematice de antreprenoriat;
  • Activități culturale şi spirit de echipă.

 

Efectele participării nu au întârziat să apară, iar copii s-au evidențiat prin rezultate foarte bune la învățătură și integrare socială sporită.

 

Mai multe despre proiectele asociației poți afla aici http://happymoms.ro/misiunea-noastra/

Contribuția ta de participare se direcționează către aceste minunate proiecte, înscrierea este ferma odată cu achitarea sumei de 50 de lei (în contul Asociației Happy Moms: RO71BTRLRONCRT0252540401, Banca Transilvania sau prin PayPal folosind butonul Donate: http://happymoms.ro/donate/). Pentru plată, menționați „contribuție BMC Bucuresti”.

6 Noiembrie: 18:30

!! Numărul de locuri este limitat.

Taxa de participare – Donație  – 50 LEI (Locul este rezervat după confirmarea plații)

Membrele Business MOM Club beneficiază de gratuitate!