„Primind și dăruind” – așteptări și introspecție

Data: 19/12/2018
Ora: 18:30 - 21:30


Un eveniment care are ca subiect granița peste care putem sau nu să trecem, atunci când vine vorba despre convingerile personale. Vom descoperi alături de Luminița Băltărețu (membru al Colegiului Psihologilor din România, al Asociației Române de Analiză Tranzacțională și Asociației Europene de Analiză Tranzacțională), care sunt efectele acestor convingeri, cum putem să le diminuăm și să ne dezvoltăm.

Speaker: Luminița Băltărețu – primul practician acreditat din România al școlii „Ascultă-ți corpul”

Despre școala „Ascultă-ți corpul”:

Lise Bourbeau a fondat în 1982 școala „Ascultă-ți corpul”, devenită cea mai mare școală de dezvoltare personală din Quebec, Canada. Cărțile lui Lise s-au vândut în peste 4,5 milioane de exemplare, înregistrând mai bine de 40.000 de cazuri clinice, rezolvate cu succes prin metoda sa. Peste 80.000 oameni din 27 de țări au participat la atelierele școlii în mai bine de 35 de ani.

Luminița Băltărețu este primul practician al acestei metode în România. De peste 10 ani, aplică metoda alături de instrumente din psihoterapie și analiză tranzacțională pentru a își susține clienții în procesul de îmbunătățire a vieții personale și profesionale.

Luminița este psiholog, psihoterapeut sub supervizare, membru al Colegiului Psihologilor din România, al Asociației Române de Analiză Tranzacțională și al Asociației Europene de Analiză Tranzacțională.

Te așteptăm miercuri, 19 decembrie, la Hotel Cișmigiu (sala Șelari), începând cu ora 19:00, unde vom dezbate: „Cât dăruiești și cât primești”, așteptări și introspecție. Se anunță despre „Recunoștință și cum recunoaștem valoarea unui moment”.

Evenimentul începe la ora 19:00, iar înscrierile se fac începând cu ora 18:30!

Și, pentru că evenimentele Viața viaCoaching sunt despre contribuție, am ales să susținem, în cadrul acestui eveniment, o cauza nobilă.
Astfel, jumătate din suma încasată va fi donată „Familiei AMURTEL”, un centru de plasament din județul Buzău, care adăpostește 24 de copii și tineri, care nu pot fi îngrijiți de proprii părinți.

Taxa totală: 90 LEI (50 LEI taxa de participare + 40 LEI donație)

Detalii despre „Familia AMURTEL” – http://amurtel.ro/familia-amurtel-centru-de-plasament-in-panatau-judetul-buzau/
Detalii despre speaker – https://www.coachfederation.ro/ro/events/luminita-baltaretu-asculta-ti-corpul/
Viața viaCoaching – www.facebook.com/ViataViaCoaching/
Luminița Băltărețu – www.facebook.com/baltaretuluminita

Dacă nu ai reușit să fii prezent/ă la evenimentul nostru, poți vedea subiectele discutate, accesând linkul următor! → Recunoștința – „Primind și dăruind”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *