Webinar: Luptă versus Acceptare

Data: 01/04/2019
Ora: 21:30 - 22:30


În lunile Martie si Aprilie, Viața ViaCoaching dă startul unei serii de webinarii alături de coachi, terapeuți și psihologi care să te ghideze înspre răspunsurile mult căutate.

Webinarii cu psiholog:
18 Martie – Control versus Stăpânire
25 Martie – Vinovăție versus Responsabilitate
1 Aprilie – Luptă versus Acceptare

Webinar: Luptă versus Acceptare – 1 Aprilie 2019

Cât de obișnuiți suntem să ne luptăm cu greutățile, cu nedreptățile, cu noi înșine? Câtă energie pierdem în aceste lupte și cât de puține rezultate obținem uneori? Singura variantă pentru a regăși starea de bine, de sănătate , de prosperitate și toate celelalte stări atât de dorite de oameni este ACCEPTAREA. A accepta înseamnă capacitatea de a da dreptul sentimentelor și oamenilor de a fi ceea ce sunt, de a trăi tot felul de experiențe fără să vrem să le schimbăm sau să schimbăm situația, chiar dacă nu suntem de acord.

A permite oamenilor să fie diferiți de ține, fără să-i critici și fără judecați de valoare reușind în același timp să te simți bine în interior, indică de asemenea o atitudine de acceptare.Dificultatea de a acceptă necondiționat derivă din frică noastră că o anumită situație va persista și că va trebui să trăim această situație toată viața. De fapt, se întâmplă exact invers. Atunci când ne LUPTĂM, devenim fără să vrem supuși situației, trăim o mulțime de emoții și de furie atât împotriva noastră cât și a celorlalți.

În webinar vom discuta despre cum să obținem o stare de bine renunțând la luptă și acceptând chiar dacă nu suntem de acord.
_______________________________
Gazda evenimentului – Luminița Băltărețu – primul practician acreditat din România al școlii „Ascultă-ți corpul”

Luminița Băltărețu este primul practician al acestei metode în România. De peste 10 ani, aplică metoda alături de instrumente din psihoterapie și analiză tranzacțională pentru a își susține clienții în procesul de îmbunătățire a vieții personale și profesionale.

Luminița este psiholog, psihoterapeut sub supervizare, membru al Colegiului Psihologilor din România, al Asociației Române de Analiză Tranzacțională și al Asociației Europene de Analiză Tranzacțională.

Despre școala „Ascultă-ți corpul”:

Lise Bourbeau a fondat în 1982 școala „Ascultă-ți corpul”, devenită cea mai mare școală de dezvoltare personală din Quebec, Canada. Cărțile lui Lise s-au vândut în peste 4,5 milioane de exemplare, înregistrând mai bine de 40.000 de cazuri clinice, rezolvate cu succes prin metoda sa. Peste 80.000 oameni din 27 de țări au participat la atelierele școlii în mai bine de 35 de ani.
______________________________

Locație – la tine acasă
Data și ora – 1 Aprilie 2019, ora 21:30
PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ

Află mai multe detalii și anunță-ți participarea direct în evenimentul nostru de pe Facebook, Webinar: Luptă versus Acceptare
______________________________
Pentru a te înscrie să vezi webinarul, este nevoie să te înscrii pe grupul nostru de pe Facebook – Coaching Express România