Webinar: Vinovăție versus Responsabilitate

Data: 25/03/2019
Ora: 21:30 - 22:30


În lunile Martie si Aprilie, Viața ViaCoaching dă startul unei serii de webinarii alături de coachi, terapeuți și psihologi care să te ghideze înspre răspunsurile mult căutate.

Webinarii cu psiholog:
18 Martie – Control versus Stăpânire
25 Martie – Vinovăție versus Responsabilitate
1 Aprilie – Luptă versus Acceptare

Webinar: Vinovăție versus Responsabilitate – 25 Martie 2019

O persoană responsabilă este considerată acea persoană care trebuie să răspundă de acțiunile sale sau de cele ale persoanelor pentru care este însărcinată să răspundă. A-ți asuma responsabilități înseamnă a acționa, a lua decizii acceptând totodată asumarea tuturor consecințelor acțiunilor tale.
Elementul esențial pentru o persoană ce dorește o veritabilă transformare în viață sa constă în a accepta mai întâi că ea este singura responsabilă în proporție de 100% pentru ceea ce i se întâmplă. O persoană non-responsabilă, adică una care nu aplică această noțiune de responsabilitate, trăiește automat sentimente de vinovăție și riscă să creadă că este o VICTIMĂ a vieții.
Cea mai frumoasă moștenire pe care un părinte o poate lasă copilului sau este să îl învețe această noțiune de responsabilitate.
În webminar vom discuta concret despre ce se întâmplă în viața noastră pentru a putea să ne eliberăm de sentimentele de vinovăție și să trăim responsabil.
_______________________________
Gazda evenimentului – Luminița Băltărețu – primul practician acreditat din România al școlii „Ascultă-ți corpul”

Luminița Băltărețu este primul practician al acestei metode în România. De peste 10 ani, aplică metoda alături de instrumente din psihoterapie și analiză tranzacțională pentru a își susține clienții în procesul de îmbunătățire a vieții personale și profesionale.

Luminița este psiholog, psihoterapeut sub supervizare, membru al Colegiului Psihologilor din România, al Asociației Române de Analiză Tranzacțională și al Asociației Europene de Analiză Tranzacțională.

Despre școala „Ascultă-ți corpul”:

Lise Bourbeau a fondat în 1982 școala „Ascultă-ți corpul”, devenită cea mai mare școală de dezvoltare personală din Quebec, Canada. Cărțile lui Lise s-au vândut în peste 4,5 milioane de exemplare, înregistrând mai bine de 40.000 de cazuri clinice, rezolvate cu succes prin metoda sa. Peste 80.000 oameni din 27 de țări au participat la atelierele școlii în mai bine de 35 de ani.

______________________________

Locație – la tine acasă
Data și ora – 25 Martie 2019, ora 21:30
PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ

Află mai multe detalii și anunță-ți participarea direct în evenimentul nostru de pe Facebook, Webinar: Vinovăție versus Responsabilitate
______________________________
Pentru a te înscrie să vezi webinarul, este nevoie să te înscrii pe grupul nostru de pe Facebook – Coaching Express România