IDENTITATEA PERSONALĂ
ÎN BUSINESS

Identitatea personală bine conturată în business reprezintă o voce fermă și creează acea încredere de care ai nevoie pentru a fi ales de clienții tăi.

Cristina Stancovici

Acest program este pentru tine dacă:

 • Simți că ai nevoie să îți dezvolți modul de a gândi(growth mindset), pentru a gestiona cu succes cele mai complexe situații cu care te confrunți.
 • Vrei să trăiești așa cum simți fără să te mai lași influențat/ă de părerile și dorințele celorlalți.
 • Ai făcut tot ce ai știut și ai dobândit tot ceea ce ți-ai propus și încă mai simți că lipsește ceva.
 • Vrei să le faci mai multe dar nu găsești suficient timp și pentru tine.
 • Ai nevoie să îi faci pe ceilalți să te înțeleagă mai bine sau să îi înțelegi tu mai bine și mai repede.
 • Cauți să ai mai multă claritate și să iei decizii rapide.
 • Ce ai zice să afli că rezolvarea acestor dileme sunt printre beneficiile unui proces autentic de coaching și consiliere?

De ce să optezi pentru acest curs individual online?

 1. Pentru a răspunde simplu la întrebarea: ”Cine ești tu și ce vrei sa spună lumea despre tine ca profesionist?”

 2. Experiența mea va fi resursa ta, fiindcă misiunea mea este să te ajut să te cunoști și să descopări cele mai bune răspunsuri. Așa vei dobândi claritatea necesară pentru a creea mesajul tău autentic.

   

Gândește-te doar, cum ar fi să...

 • ai un mesaj clar și simplu despre cine ești ca profesionist și cum aduci valoare clienților tăi.
 • îți petreci timpul făcând meseria de care ești pasionat/ pasionată și pentru care ai renunțat să mai fii angajat, transformând confuzia în claritate.
 • ai laser – focus când te gândești la strategie fiindcă ai un plan bine pus la punct.
 • descoperi cum profesionistul din tine te învață să fii un OM mai bun. În sesiunile noastre te vei descoperi pe tine, pasiunile tale, și ceea ce te-a așezat pe acest drum de a face din pasiune un mod de viață.
 • primești toate acestea și mult mai mult, vei beneficia de ghidarea mea într-un proces complex de coaching, consiliere și mentorat ca să găsești răspunsurile de care ai nevoie.

Cum vom lucra:

 

Acest proces se desfășoară optim într-un cadru confidențial de consiliere și coaching. În încheiere vei avea un mesaj cheie care te reprezintă și poate fi reprodus cu ușurință de oricine.

Vom analiza expertiza pe care o ai și vom întocmi o strategie de marketing clară, cu un plan de acțiuni concrete.

În rolul meu de partener și antrenor:

 • te voi ghida prin întrebări, îți voi acorda spațiul și timpul de care ai nevoie pentru a găsi cele mai bune soluții pentru tine, în totală confidențialitate
 • nu te voi judeca și nu îți voi da sfaturi, ci te voi ajuta să înțelegi realitatea cu care te confrunți și să construiești un plan care să te ajute să ajungi de unde ești acum, către unde vrei să fii
 • te voi provoca să găsești ceea ce este benefic pentru tine, să spui “da” ție și “nu” lucrurilor care nu îți aduc împlinire, iar tu vei învăța să navighezi relațiile pe care le ai păstrându-ți individualitatea în același timp
 • te voi ajuta să îți întocmești un plan de acțiuni cu obiective clare, realizabile și măsurabile (satisfacție & timp)

Fiecare ședință va urma propriul tău ritm și va răspunde nevoilor tale individuale de dezvoltare.

Săptămânal, în ședințe de training sau consiliere de câte 2 ore. Ședințele se vor  desfășura prin video call – platforma zoom. Fiindcă transformarea personală este un proces de adaptare profundă a modului de a gândi, este posibil să ai nevoie de cel puțin 6 ședințe.

Așadar, eu voi fi responsabilă de procesul de training, coaching & consiliere, iar tu, de rezultate. Misiunea mea este să te ajut găsești pe cele mai potrivite soluții pentru tine odată ce ai dobândit cunoașterea noțiunilor de bază.

Când ai nevoie de consultanță, poți accesa programul meu se susținere – Consultanță, Coaching & Conținut care va susține implementarea planului printr-o strategie de marketing personalizată.

Conversație în limba română sau engleză.

Dacă dorești să primești în inbox cele mai bune 5 Articole pe care le-am scris, completează adresa de email și fii la curent cu noutățile.

*Sunt de acord cu politica de confidentialitate a site-ului.