personal leadership strategist

Strategie de dezvoltare personală

Când intenția acționează pe în aceeași direcție ca acțiunile tale,
succesul este asigurat!

Coaching & Consiliere

Tu știi că există o metodă care te va ajuta să îți croiești exact viitorul pe care ți-l dorești, folosind tot ceea ce ai învățat despre viață până acum. Tu știi că sufletele noastre unice, poartă cu ele multe greutăți și deși asemănătoare, semnificațiile sunt diferite, la fel ca și noi. Tu știi că ai nevoie să vorbești cu cineva care te ascultă și înțelege prin ce treci în timp ce te ajută să îți găsești cele mai potrivite soluții pentru fiecare provocare pe care o ai, DA, tu știi! Chiar dacă uneori nu știi nici tu ce este în adâncul sufletului tău, te trezeștivorbele tale dau navală afară, fără ca tu să le poți opri sau te umbrește tristețea tocmai în momentele care ar trebui să fie cele mai fericite din viața ta și ”nu îți permiți să pierzi timpul” să stai să te gândești de unde vine, ci le pui pe seama greutăților vieții, așa cum face toată lumea, dar tu știi mai bine! Așa cum eu știu că voi fii alături de tine în tot parcursul tău de descoperire până când vei redescoperi bucuria și te vei reconecta cu sufletele importante din viața ta,  îmbrațișând diversitatea și creând armonia.

Consiliere prin artă

Mintea noastră subconștientă stochează tiparele care ne dictează modul în care alegem. Puterea alegerii este ceva care se dobândește, se învață, iar ca să dobândim puterea de a alege, avem nevoie sa rescriem tiparele. 

Ca să le rescriem avem nevoie să le traducem, iar aceasta poate fi tradusă cu un singur limbaj – Limbajul Simbolurilor! Când devenim fluenți în acest limbaj, dobândim acces la subconștient și ne putem asuma puterea creației propriului destin. Afla cum arta decodifica mesajele subcontientului tau.

Cristina Stancovici
fiecare eperiență contează

Lucrează cu mine și vei avea

Strategie

Personal sau profesional, omul în ansamblul lui este o un miracol. ”Pe ceea ce te focusezi, ia amploare.” Creând o strategie clară de dezvoltare, energia ta este ghidată spre obiective autentice și rezultate.

Comunicare

Dezvoltă-ți cel mai important instrument de relaționare. Comunicarea asertivă îți oferă posibilitatea de a transmite mesajele eficient, îți crește încrederea în sine și te ajută să construiești relații bazate pe încredere și reciprocitate.

Expertiză Corporate

16 ani în mediul de business am integrat toate palierele negocierii și ale comunicării internaționale, pentru a mă orienta către lucrul cu oamenii și obiectivele lor personale cu unicul scop de a le aduce valoare și o viață trăită în armonie.​

Familia ta fericită

Familia este nucleul în care evoluăm la maxima noastră valoare. Lângă ei, provocările vor deveni șanse de extindere a confortului, iar tu vei crea armonia din interior.​

Sesiune gratuită de cunoaștere

Prima sesiune îți oferă posibilitatea de a afla mai multe despre proces și cum te poate ajuta să îți setezi obiective autentice cu 100% potențial de succes.

Cunoaștere

Fiecare experiență contează. Uneori experiențe fericite, alteori mai puțin, cu ajutorul potrivit, percepția ta se va modifica, iar tu vei învăța să le transformi pe fiecare în oportunități de creștere.

Job-ul tău echilibrat

Un job de succes îți aduce succes pe toate planurile, iar echilibrul tău interior se instalează odată cu înțelegerea variabilelor, a modului în care îți afectează balansul și se încheie cu executarea unui plan de acțiuni.​

Flexibilitate

On-line sau off-line, sesiunile vor avea același impact, GARANTAT! Am optimizat nivelul personal de comunicare timp de 16 ani interacționând cu oameni de pe întreg mapamondul, diferite culturi și fusuri orare. Te voi sprijini să dobândești aceeași naturalețe de a comunica în ambele medii.

Coaching, Consiliere, Training & Mentorat

Ascultarea activă, întrebările și expertiza fac din coaching, mentorat, consiliere & training, un melanj complet de abilități menite să te ghideze rapid și eficient în găsirea celor mai potrivite soluții pentru viața ta, acum!

În cazul în care nu ai reușit să găsești răspunsurile ce te interesau,
mă poți contacta pe email și îți voi răspunde în maxim 48 de ore.

Dacă dorești să primești în inbox cele mai bune 5 Articole pe care le-am scris, completează adresa de email și fii la curent cu noutățile.

*Sunt de acord cu politica de confidentialitate a site-ului.