personal leadership strategist

Sunt strategul tău personal

Când intenția acționează pe în aceeași direcție
ca acțiunile tale, succesul este asigurat!

Coaching-ul este cea mai sigură metodă de a dezvolta viața ta în direcția cea mai bun, iar noi vom începe prin Leadership.

Alege să lucrăm împreună și eu voi pune la dispoziția ta experiența mea profesională de 15 ani pentru a te ghida să îți modelezi mediul profesional pe care ți-l dorești, folosind tot ceea ce ai învățat despre viață și job până acum.

 

Îndeplinește-ți rapid obiectivele alegând să te cunoști pe tine însuți mai repede și mai bine, cu ajutorul coaching-ului & al consilierii alături de un partener de încredere.

 

Alegerea carierei sau explorarea unor noi oportunități din motivele potrivite, asigură succesul profesional la orice vârstă, de aceea un program de coaching & consiliere te poate ajuta fără riscuri.

Vei lua decizii potrivite pentru tine când nu ți-e teamă să greșești. Eu te voi ajuta să găsești exact resursele de care ai nevoie.

 

Află cum să faci un mesaj clar despre cine ești tu și ce anume vrei ca ceilalți să afle despre tine în business. Un proces care se desfășoară optim într-un cadru de consiliere și coaching pe care îl vei încheia cu un mesaj cheie care poate fi reprodus cu ușurință de oricine.

 
 

Cu cât vei conștientiza mai repede și mai bine care îți sunt dorințele și cum să le transformi în obiective pe care să le atingi cu ușurință, cu atât ai mai mari șanse ca în Decembrie 2021 să sărbătorești sfârșitul unui an extraordinar.

 

 

“Până când nu aducem din subconștient în viața conștientă ceea ce nu ne amintim, subconștientul ne controlează viață și îl numim Soartă” – Carl Jung. Redescoperă-te într-un atelier creativ de cunoaștere. Dobândește acces la subconștientul tău unde vei găsi soluțiile de care ai nevoie ca să reușești rapid, eficient și fără stres.

fiecare eperiență contează

Strategie

Personal sau profesional, omul în ansamblul lui este o un miracol. ”Pe ceea ce te focusezi, ia amploare.” Creând o strategie clară de dezvoltare, energia ta este ghidată spre obiective autentice și rezultate.

Comunicare

Dezvoltă-ți cel mai important instrument de relaționare. Comunicarea asertivă îți oferă posibilitatea de a transmite mesajele eficient, îți crește încrederea în sine și te ajută să construiești relații bazate pe încredere și reciprocitate.

Flexibilitate

On-line & off-line, sesiunile au 100% impact garantat. Am optimizat nivelul personal de comunicare timp de 16 ani interacționând cu oameni de pe întreg mapamondul.
Te voi sprijini să dobândești aceeași naturalețe de a comunica oriunde.

Familia ta fericită

Familia este nucleul în care evoluăm la maxima noastră valoare. Lângă ei, provocările vor deveni șanse de extindere a confortului, iar tu vei crea armonia din interior.​

Cunoaștere

Fiecare experiență contează. Uneori experiențe fericite, alteori mai puțin, cu ajutorul potrivit, percepția ta se va modifica, iar tu vei învăța să le transformi pe fiecare în oportunități de creștere.

Sesiune gratuită de cunoaștere

Prima sesiune îți oferă posibilitatea de a afla mai multe despre proces și cum te poate ajuta să îți setezi obiective autentice cu 100% potențial de succes.

Job-ul tău echilibrat

Cu un job de succes ai și echilibru interior. Ceea ce te împiedică să îl atingi azi sunt lucrurile pe care nu le cunoști, modul în care acestea îți afectează balansul și lipsa unui plan clar de acțiuni.

Expertiză Corporate

16 ani în mediul de business am integrat toate palierele negocierii și ale comunicării internaționale, pentru a mă orienta către lucrul cu oamenii și obiectivele lor personale cu unicul scop de a le aduce valoare și o viață trăită în armonie.​

Coaching, Consiliere, Training & Mentorat

Abilitățile de coaching, mentorat, consiliere & training, un melanj complet de abilități menite să te ghideze rapid și eficient în găsirea celor mai potrivite soluții pentru viața ta, acum!

În cazul în care nu ai găsit ceva să ți se potrivească, mă poți contacta pe email și îți voi răspunde în maxim 48 de ore.

Dacă dorești să primești în inbox cele mai bune 5 Articole pe care le-am scris, completează adresa de email și fii la curent cu noutățile.

*Sunt de acord cu politica de confidentialitate a site-ului.