clienți fericiți

Testimoniale

Fiecare pas conștient pe care îl faci
te apropie mai mult de cine vrei să devii!

... am reușit să îmi regăsesc echilibrul emoțional de mult pierdut și să descopăr cât pot fi de creativă..

”Am ales să lucrez cu Cristina prin programul de corporate leadership. Este un coach extraordinar, care m-a ajutat să trec cu ușurință peste unul dintre cele mai grele momente din viața mea de până acum, (o problemă personală, care s-a ivit exact în perioada ăn care eu aveam sesiunile de coaching). Cu ajutorul ei, am reușit să îmi regăsesc echilibrul emoțional de mult pierdut și să descopăr cât pot fi de creativă și de inventivă doar prin schimbarea percepției despre micile greutăți de care mă lovesc zi de zi. Astăzi sunt mult mai liniștită și mai calmă, rezolv cu ușurință toate taskurile zilnice pe care le am ca Team Leader și reușesc să aduc armonie în cadrul echiei mele de parcă totul se rezolvă de la sine.”
Cristina
Team Leader - financiar

... am început să mă văd așa cum sunt, și să-mi dau seama unde și ce am de ameliorat sau de acceptat.

”Când am început ședințele mele de coaching cu Cristina, eram pe nicăieri… și asta este puțin spus. În ședințele cu ea, mi-a busculat toate tiparele și acele zicale ce le-am tot auzit de mică…. și a reușit să-mi schimbe perspectiva. Pe măsură ce avansam, am început să mă văd așa cum sunt, și să-mi dau seama unde și ce am de ameliorat sau de acceptat. Cristina are resurse inepuizabile de cunoștințe și te poate ajuta să mergi acolo unde tu îți dorești. Pe mine m-a ajutat să încep să-mi pun ordine în viață și să încep – să reîncep a aprecia lucruri pe care de mult nu le mai apreciam sau plăceam. M-a ajutat să înțeleg ce este bine și benefic pentru mine și ce nu, care sunt schimbările de care aveam și am nevoie și fără de care nu mai puteam avansa în viață.”
Zena
Mama

... ea înțelege provocările și dificultățile pe care le găsești într-o corporație..

”Primul meu coach a fost Cristina. Am găsit soluții acolo unde singură nu am știut să caut, am reușit să privesc situațiile din multe perspective, cu detașare. În timpul sesiunilor ne-am conectat, am empatizat nu doar ca de la femeie la femeie ci și profesional. Ea înțelege provocările și dificultățile pe care le găsești într-o corporație și m-a ajutat să îmi găsesc calea și să îmi organizez planurile, este răbdătoare și are resurse pentru orice provocare.”
Denisa
Customer care - automotive

... nu am simțit cât de repede a trecut timpul și cât de bine s-au așezat lucrurile în viața mea!

”Am fost surprinsă când mi-a spus Cristina câte ore avem de când lucrăm împreună, erau 12! Nu am simțit cât de repede a trecut timpul și cât de bine s-au așezat lucrurile în viața mea! Întâlnirile noastre m-au făcut să privesc în interiorul meu și să descopăr, la un nivel mai profund, ceea ce simt vis-a-vis de iubire, familie, trecut, prezent, viitor, carieră, timp și viață!”
Ioana
Program manager - automotive

”... te ia de mână cu blândețe și te ghidează în descoperirea răspunsurilor..”

”Cristina este o minune de om, care vine să te salveze, cu întrebări care te răscolesc până în străfundurile sufletului! Îți este alături în mijlocul furtunii sufletești, te ia de mână cu blândețe și te ghidează în descoperirea răspunsurilor care îți vor aduce liniștea suflească! Mulțumesc, om bun și drag, pentru că faci parte din viața mea și mă ajuți să mă regăsesc!”
Ana-Maria
Ana-Maria
Antreprenor

În cazul în care nu ai reușit să găsești răspunsurile ce te interesau,
mă poți contacta pe email și îți voi răspunde în maxim 48 de ore.

Dacă dorești să primești în inbox cele mai bune 5 Articole pe care le-am scris, completează adresa de email și fii la curent cu noutățile.

*Sunt de acord cu politica de confidentialitate a site-ului.