Top 3 calități esențiale care cresc încrederea în Sine

Top 3 calități esențiale care dezvoltă încrederea în sine, sau cum să scapi de frustrare și să ai mai multă încredere în tine.

Este momentul afli ceva ce nu am mai spus până acum fiindcă credeam că este important doar pentru mine, acum însă, gândesc altfel.

Când cineva îți spune că ceri prea multe răspunsuri pe care ei nu le au, sunt șanse mari să aibă dreptate. Și știu cât de frustrant poate fi atunci când doar te gandești la asta, fiindcă am trecut pe acolo.

Top 3 calități esențiale

Hai să îți arăt cum să scapi de frustrarea lipsei de răspuns și să te concentrezi pe acest impuls ca să dobândești mai multă încredere în forțele proprii.

top 3 calitati

Curiozitatea

Curiozitatea este prima calitate esențială sub forma atuului care te va ajuta să găsești soluții la orice provocare din viața ta.

”Dacă cineva a făcut-o înaintea ta, cu siguranță și tu poți să o faci!” se aplică  în orice situație.

Nu este nevoie să ceri confirmarea celorlalți atunci când soluțiile se aplică doar ție. O poți face, desigur, însă efectul este discutabil.

Află că, de fapt, nu ai mereu nevoie să ți se confirme ceea ce ai descoperit. Uneori pot fi soluții atât de creative, încât ceilalți, efectiv să nu aibă cu ce să te ajute fiindcă nu înțeleg.

Să fii curios/ curioasă este foarte important!

Răbdarea

Cea de-a doua calitate esențială, răbdarea, intră în acține atunci când ai nevoie să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut vreodată si te ajută cu două lucruri:

1.         Fie ai încredere în tine și crezi în ceea ce am spus mai devreme, fără să aștepți confirmarea celorlalți,

2.         Fie ai nevoie să dobândești niște abilități, iar pentru asta ai nevoie pe lângă curiozitate, de determinare și timp.

Când ai încredere în tine, aștepți atâta timp cât va fi nevoie până primești răspunsurile potrivite. Vei avea surpriza chiar să descoperi că răspunsurile vin singure!

Determinarea

A treia, dar nu ultima calitate esențială este determinarea. De fiecare dată când trebuia să fac ceva nou, îmi spuneam ”..așa cum cineva a făcut-o înaintea mea, o pot face și eu!”

Timpul mi-a demonstrat că, atunci când nu aveam succes, de fapt se manifesta pur și simplu modul meu de a face lucrurile. Acela era succesul definit de altcineva. Simpla descoperire, m-a ajutat să îmi definesc mai bine așteptările și să devin mai încrezătoare în forțele proprii. Acum este modul meu de a fi și de acrea succes pentru mine.

Așa m-au ajutat pe mine curiozitatea, timpul și determinarea – să dobândesc  încredere în capacitățile mele, iar această metodă îi ajută și pe clienții mei.

Curiozitatea copilului tău interior, împreună cu fratele mai mare Determinarea sunt atribute care funcționează cel mai bine împreună. Ele îți oferă creativitatea și motivația de a găsi soluții pentru orice provocare.

Dacă ți se spune și ție uneori că ceri prea multe… probabil e adevărat și te-ar ajuta cu siguranță să îți cultivi încrederea în forțele proprii fiindcă, ea se fortifica în timp. Cât despre ceilalți, uneori au nevoie să li se reaminteasă de acea încredere. Asta fac eu atunci când lucrăm împreună: îi ajut să își amintească, iar încrederea în ei crește văzând cu ochii cât de fericiți devin.

Dacă ți-am trezit interesul, abonează-te la newsletter și află metoda pe care eu o recomand pentru fiecare sau poți alege și tu să dezvolți aceste top 3 calități esențiale în timp record: încrederea în sine, curiozitatea și determinarea optând pentru unul dintre programele mele create special.

Încrederea în sine înseamnă înțelegerea faptului că ai încredere în abilitățile pe care le ai cât și în propria judecată. În plus, prin faptul că oricâte defecte ar crede ceilalți că ai, tu te consideri valoros și îți păstrezi demnitatea”Oh daaaa, am mai multă încredere în mine… mulțumesc! Acum, partenerul mă privește altfel… că, ce crezi, a vrut să-l ajut din prima? Zicea că nu am cum să știu eu , că este prea greu…. Am aplicat metoda ”Cristina”, iar azi vreau să vorbesc cu fiul meu de la suflet la suflet.
O zi minunată îți doresc. Mulțumesc mult!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.